Commercie​

Succesvolle en zichtbare voetbalcarrières trekken sponsors en merken aan. Dit creëert unieke commerciële kansen voor zowel talenten als merken. Players United Management heeft zowel talent als commercie in huis, waardoor het beste van twee werelden kan worden gecombineerd en relaties kunnen worden opgebouwd. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voetbalsprekers

Voetbalsprekers

Op zoek naar een voetbalspreker voor jouw online of offline event? Players United heeft een aanbod van verschillende voetbalsprekers, zowel jong als oud, wie kunnen inspireren en motiveren. Luister naar mooie verhalen en anekdotes van grote namen uit de voetbalwereld. 

Social Media

Social Media

Wil je een voetballer inzetten als influencer en ben je op zoek naar een samenwerking via social media? Players United biedt spelers, trainers en legends aan met een groot bereik aan volgers. Van Instagram tot TikTok en van websites tot YouTube. Er zijn veel mogelijkheden. 

Endorsements

Endorsements

Mensen kijken naar vrienden, experts en invloedrijke mensen als het gaat om welke producten of diensten ze kopen. Zet een van onze spelers, trainers of legends in om jouw producten of diensten te promoten. 

Merkcampagnes

Als merk is het belangrijk om overtuigende campagnes te creëren en te communiceren. Met voetbal als wereldtaal kan het inzetten van een (ex-)voetballer jouw merkcampagne onderscheiden en jouw doelgroep activeren. Players United Management biedt een breed portfolio aan (ex-)voetballers die jouw merkcampagne nog sterker kunnen maken.

Media & TV

Media

Ben je geïnteresseerd in een diepgaand gesprek of Q&A met een (ex-)voetballer, ben je op zoek naar een analist voor jouw radio – of televisieprogramma of heb je een ander media gerelateerd verzoek? Neem dan contact met ons op en bekijk het aanbod van Players United Management.

Image Rights

Image Rights

Ook in de voetbalwereld speelt media een steeds grotere en toenemende rol. Onderdeel hiervan is onder andere het portretrecht van (ex-)voetballers. Wil jij een (ex-)voetballer gebruiken voor een campagne met bijvoorbeeld voetbalplaatjes of een videogame, en daarmee gebruikmaken van iemand zijn of haar image rights? Laat het ons weten en wij helpen je verder!

Neem contact met ons op