Diensten

Bij Players United geloven we dat voetbal een krachtig middel is voor merken om hun business- of maatschappelijke doelstellingen te realiseren. Met onze uitgebreide expertise kunnen we het verschil maken met strategische oplossingen en impactvolle concepten. Van online platforms tot live merkervaringen. We hebben alles in huis om ideeën naadloos uit te voeren, met kwaliteit, efficiëntie en verregaande betrokkenheid bij elke campagne of activatie. Of het nu op het veld is, naast het veld, thuis of in het stadion, voor of na de wedstrijd – wij zijn er om te zorgen voor een onvergetelijke ervaring voor zowel merken als fans.

Sponsor Consultancy

Een winnende strategie begint met het juiste advies. Sponsorships begeleiden of deals sluiten, met onze sterke positie en netwerk geven we onze partners direct toegang tot elk gewenst niveau van de voetbalwereld. 

Strategie

Wij combineren passie en creativiteit met data-gedreven inzichten. Of het nu gaat om merkversterking, maatschappelijke projecten of het opzetten van duurzame samenwerkingen, wij zetten de koers uit voor jouw bedrijfsdoelstellingen. 

Conceptontwikkeling

Wij ontwikkelen impactvolle concepten die het hart van fans raken. Met creativiteit, doelgerichtheid en oog voor detail ontwikkelen we, maken we en leveren we. Zowel online als in het stadion.

Creatie

Wij kennen de kracht van storytelling en spreken de taal van jouw merk. We creëren content die inspireert en verbindt; van pakkende social media captions tot boeiende video’s. Wij laten jouw merk winnen. 

Activatie

Met sterk projectmanagement en een doelgerichte planning realiseren wij krachtige merkervaringen voor jouw doelgroep. Zowel op als naast het veld. Thuis of in het stadion. Voor of na de wedstrijd.  

Events

Voetbal is emotie. Al ruim twintig jaar organiseert en produceert ons toegewijde evenemententeam jaarlijks honderden live evenementen, van grootschalige stadionbijeenkomsten tot intieme fan feesten. Voor grote én kleine voetballiefhebbers. 

Neem contact met ons op