De Groene Clubweken voor Mitsubishi Electric

De Groene Clubweken

Challenge. 

Het Nederlandse voetbal gasloos maken.

Mitsubishi Electric is de grootste producent van klimaatoplossingen ter wereld. Denk daarbij aan airconditioners en warmtepompen. Onlangs is de organisatie partner geworden van de KNVB en de Groene Club. Met als doel samen het Nederlandse voetbal te verduurzamen. De nadruk ligt daarbij op het gasloos maken van de amateurverenigingen. Grootste uitdaging is de clubs met advies en concrete oplossingen echt verder te helpen. 

Solution. 

De Groene Clubweken.

In samenwerking met de KNVB introduceert Mitsubishi Electric De Groene Clubweken. Players United is zowel verantwoordelijk voor het idee als de uitvoering. Gepresenteerd door Energietrainer John Williams organiseren Mitsubishi Electric en de KNVB diverse kennissessies rondom het verduurzamen van de energie. Specifiek gericht op verenigingen. Denk daarbij aan een webinar en diverse informatieve avonden op verenigingen. Aangevuld met praktische online en offline tips en adviezen. Om de verduurzaming een extra impuls te geven stelt Mitsubishi Electric daarnaast drie warmtepompen ter beschikking aan het Nederlandse amateurvoetbal. Deze zijn te winnen via een laagdrempelige actie.

Result. 

Met De Groene Clubweken zetten Mitsubishi Electric en de KNVB de verduurzaming nadrukkelijker op de agenda van Nederlandse clubs. Ruim 400 clubs doen mee aan de eerste editie van De Groene Clubweken. Er is veel waardering van clubs voor dit initiatief. Gezien het uitstekende resultaat besluiten KNVB en Mitsubishi Electric De Groene Clubweken jaarlijks te laten terugkomen.

Meer cases