ESPN Fandag

ESPN Fandag

Uitdaging.

Voetbal impact in een fashion outlet.

Batavia Stad Fashion Outlet sluit een partnership met ESPN. Met het partnership wil de Fashion Outlet onder meer sportbeleving toevoegen aan de shop ervaring. Gebaseerd op de locatie mogelijkheden en het rechtenpakket willen de partners een impactvolle live experience die dat waarmaakt. Dit eendaagse event vormt de aftrap van het partnership.

Oplossing.

ESPN Fandag.

De traditioneel door mode overheerste Fashion Outlet verandert voor een dag in een onweerstaanbaar voetbalfestival. Onder de naam ESPN Fandag bieden Batavia Stad Fashion Outlet en ESPN de bezoekers tal van voetbal activiteiten. Aan alle leeftijden is gedacht. Denk bijvoorbeeld aan een FIFA pop-up store, een voetbal QR-speurtocht door Batavia Stad en persconferenties met Jan Joost van Gangelen en Hans Kraaij JR. Het kan geen enkele bezoeker ontgaan: ESPN en Fashion Outlet Batavia Stad zijn partners van elkaar.

Resultaat.

De ESPN Fandag was een mooie start van de samenwerking tussen ESPN & Batavia Stad. Naast veel normale shoppingcenter bezoekers bereikte Batavia Stad ook een nieuw publiek met de bezoekers die speciaal op de Fandag waren afgekomen.

Meer cases