Ajax Camps & Clinics

Ajax Camps & Clinics

Uitdaging. 

Complete uitvoering van het programma.

Ajax heeft miljoenen grote en kleine fans. Voor de doelgroep tussen 6 en 16 wenst Ajax een aansprekend programma dat deelnemers het gevoel geeft een Ajax-speler te zijn. Ajax zoekt een betrouwbare partner die het programma in al haar facetten voor haar rekening kan nemen. Denk daarbij onder andere aan trainers, locaties en wervende communicatie.

Oplossing. 

Ajax Camps & Clinics.

Tijdens het programma Ajax Camps & Clinics trainen  kinderen als een echte Ajax-speler. Deelname kan in elke schoolvakantie bij Ajax op De Toekomst of bij een lokale amateurclub. Het programma is gebaseerd op de Ajax-jeugdopleiding. Deelnemers krijgen de trainingen van gecertificeerde Ajax-trainers die zijn opgeleid door de Ajax Coaching Academy. Dit waarborgt de kwaliteit en het echte Ajax-gevoel van de dag. Na afloop zijn de jeugdige voetballertjes in bijna alle gevallen nog grotere fans van hun favoriete club.

Resultaat. 

4.000 deelnemers per jaar.

Sinds 2010 is Players United partner van Ajax op het gebied van voetbalactiviteiten. Inmiddels is Ajax Campos & Clinics uitgegroeid tot de marktleider in voetbalkampen. Jaarlijks doen er meer dan 4.000 kinderen mee. Waarvan 1.000 deelnemers uit 72 verschillende landen komen.

Meer cases